miercuri, 8 iulie 2009

Pianista

Mai multe fotografii, pe linkul de mai sus ;)

4 comentarii:

Adrian Puica spunea...

Cand mi-a placut, mi-a placut. Si te-am laudat. Acum, nu imi mai place :)
In afara de prima, toate sunt defocalizate. Si chiar si prima, este aproape arsa. Si daca nu spuneai, puteam cel mult sa banuim ca este o pianista. Ba se vede doar jumatate din chipul fetei, ba se uita inspre marginea din dreapta, ba are o foaie peste ochi... :)
Setul cu manzul a fost mult mai bun, desi nu l-am comentat.
Recunosc, e mult mai usor sa critici, si sa vezi greselile altora, decat sa faci fotografie si sa o postezi (asa cum nu am mai postat eu de haaaat). Dar e bine sa spunem si cand nu ne place ceva. Si mai ales, de ce!

Alberto Bolocan spunea...

Chiar daca e arsa, are un aer mai... grafic asa. Chestia cu ars-ul e discutabila. Vad in reviste si Glossy-uri din vest care isi permit cei mai buni fotografi la ora actuala... pictoriale si portrete arse la greu. Ideea e sa folosesti tehnica asta de ardere intr-un proces / rezultat creativ. Nu e rea pozna ta, dar nici nu ma da pe spate. As fi vrut sa vad un pic mai evident ca e un pian (eventual o coada de pian). Incearca totusi sa te joci cu tehnica asta ca nu e rea deloc. Intr-un final e bine sa lucram si sa primim comentarii constructive (fie ele negative sau pozitive).

CIP spunea...

Merci de comentarii ;) sunt binevenite pozitive ori negative. Asa se invata, din critici.
Bye

Ovidiu spunea...

Cam in aceeasi nota cu Alberto comentez si eu :). Parte din restul de imagini din serie sunt mai potrivite, au un aer calm, de muzica de pian. dar e drept, pianul acela ar fi putut avea mai multe detalii, sa fie mai evident un pian, pentru ca el e elementul care ar trebui sa dea atmosfera