joi, 31 ianuarie 2008

Arhitectura

Nu ma pricep si nu sunt un fanatic al poznelor cu cladiri... Dar era frumos afara, asa ca mi-am facut de lucru. Astept sa dati cu pietre, ca sa stiu unde mai am de lucrat. :)

11 comentarii:

Murmur spunea...

in afara de prima poza care nu ma prea incanta restul mi se par foarte reusite...

Anonim spunea...

As arunca cu pietre, sa se mai construiasca astfel inca o cladire! Foarte frumoasa perspectiva din care sunt facute. Ametitoare. Imi plac. Si culorile sunt frumoase.

Steluta Popescu
http://oglinzideargint.deviantart.com/

Smekermann spunea...

Alberto, imi pare rau ca se pare ca voi fi carcotasul, dar nu mi se par reusite. Ar trebui sa mentionez ca pe mine in general ma deranjeaza cadre d-astea "dinamice" (adica strambe) si foarte rar mi-a placut o poza cu orizontul stramb.

De obicei cand vad poze de genul asta, simt de parca m-as uita in sus in timp ce cad.

Nu stiu ce sfaturi pot sa-ti dau pentru abstracte de arhitectura, ca nici eu n-am tras vreodata, dar in mintea mea un abstract cred ca ar trebui sa iti puna in evidenta o textura sau un obiect intr-o lumina aparte... Nu pot sa-ti explic clar ca nici eu n-am o idee concisa inca.

In orice caz, asta-i doar parerea mea si eu sunt mai ciufut cand vine la poze (mai ales ale celorlalti :p) asa ca ia aceasta critica cum crezi.

Daca vrei sa mai vorbim, stii de unde sa ma iei.

Adrian Puica spunea...

@smekerman
"De obicei cand vad poze de genul asta, simt de parca m-as uita in sus in timp ce cad"

pai "soro", daca simti chestia asta, inseamna ca fotografia aia a miscat ceva puternic in tine, so...e ceva in ea, mai mult decat a fi nereusita.
cum zice cine stim noi, "dom'le, omu' a muncit". poate nu or fi cele mai reusite foto de arhitectura pe care le-ai vazut vreodata, DAR...! eu zic ca merita un BRAVO pt cateva!

julliano spunea...

mie cea mai reusita mi se pare tocmai prima..., poate am eu gusturi prea abstracte..:P bravo!

Smekermann spunea...

Adriane, sigur, efortul e apreciat, si critica care am dat-o am vrut sa fie constructiva (si sper ca si Alberto s-o perceapa la fel) dar, nu, nu pot spune c-a miscat nimic puternic in mine. Toate pozele "dinamice" imi dau senzatia asta, ca fotograful cadea si a declansat shutterul din greseala (si ale lui Alberto chiar nu sunt foarte rele in privinta asta, ca el a avut grija sa alinieze liniile cladirilor cu liniile cadrului - nu multi fac chestia asta)

Deci nu ma intelegeti gresit doar pentru ca am dat o critica oarecum negativa, toate pozele de aici sunt apreciate ca efort, dar trebuie sa mai si invatam din ele. Singurul mod prin a face chestia asta e prin a ne critica pozele constructiv, ca sa putem invata cu ce am gresit in termeni de compozitie, expunere, prelucrare, etc.

Si din nou, eu probabil ca sunt in minoritate, si asta e ok. Pana la urma fotografia e subiectiva, nu obiectiva.

Adrian Puica spunea...

pai mah,
sigur ca o critica la timpul ei este binevenita. si sigur ca tie poate sa nu iti placa ce ii place lui Iulian, samd, fiindca asa cum bine ziceai, e subiectiva fotografia, si cel care o face, si cel care o priveste. dar te cam contaraziceai, atata tot.
mie asa mi se paruse, dar daca zici ca la orice poza ai impresia asta, ori esti foarte impresionabil, ori nu te mai impresioneaza nimic :)
lasand glumitele la o parte, fiindca nu cred ca Alberto vrea sa ii facem topicu praf, nu imi plac nici mie toate. cea cu "Interul" de ex, parca e doar o bucata de ceva, si ai vrea sa vezi mai mult. Poate daca era chiar si mai stramba, si mai deformata, sa semenea cu o sosea ori something...Iar cea de dupa ea mi se pare prea stearsa si fara personalitate, in antiteza cu prima si ultima de ex.
Raman totusi la parerea mea: Bravo!

Alberto Bolocan spunea...

Nu ma supar... incerc doar sa aflu parerile celorlalti atat timp cat criticile sunt constructive, sustinute de argumente... si am ce invata din ele. Daca eram un mare futograf, nu mai veneam la cursu' asta.... :))

Adrian Puica spunea...

Ba veneai, dar pentru a ne preda. :)

Khaotic Kittie spunea...

Prima imi place mult. Bravos!

Anonim spunea...

adrian chintoiu: keep the good work!