luni, 18 februarie 2008

becuri

Se pare ca becurile lasa cercuri pe pamant.....

8 comentarii:

Smekermann spunea...

A doua e interesanta ca perspectiva si lumina, dar este prea statica, dupa parerea mea. Personajul care tocmai iesea din cadru ar fi dat mai bine daca ar fi fost pe langa usa, iesind sau intrand. De-asemenea, zgomotul de imagine e destul de urat, n-ai dat si tu cu un Noise Ninja sau Dfine sau ceva?

Prima poza ar avea potential, dar sunt foarte multe lucruri care ma deranjeaza: albul este mult prea gri, ai vigneta aia care deranjeaza (si poza n-o cere) si mai e si pozitionata stramb si da linia aia intunecata jos.

Cred ca ar fi fost o poza buna, minimalista, daca ai fi folosit o compozitie de treime, si ai fi supraexpus-o cu o treapta sau doua, sa-ti iasa zapada alba. Asa cum e, tot ce vad e vigneta aia.

julliano spunea...

bravo domnu` a 2-a ma face sa ma tot uit la ea.. chiar imi plac efectele noise si un pic de vignetare care dau un feeling aparte imaginii, o scoate din banal and, saves the day. felicitari!

Sangria spunea...

a doua ma duce cu gandul la o noapte in' micul paris'...interesanta..bravo!!

Dedi spunea...

smekermann: prefer sa las "biblia" foto si sa fac poze. pozele sunt facute pe film cu aparat care vigneteaza la greu (tocmai d'aia imi place sa lucrez cu el)
julliano: mersi! :)
sangria: chiar ca este micul paris...mai ales ca poza e facuta dupa ce am iesit de la expozitia lui Andrei Pandele - "Fotografii interzise" unde am vazut si micul paris si marele bucuresti al LUI.

Smekermann spunea...

Si ce poze crezi tu ca poti sa faci fara a avea baza asta de compozitie? Cum crezi ca vei putea avansa in acest domeniu daca de fiecare data cand faci poze zici "imi bag picioarele-n ea de compozitie fac cum ma taie capul"?

Ma rog, scuze daca te-am jignit, dar atitudinea asta fata de "biblia foto" mi se pare aiurea rau. Cred ca aceasta "biblie foto" ar trebui invatata ca sa poata fi data inlaturi.

Dedi spunea...

smekermann, regulile sunt facute pt a fi incalcate.
cunosc foarte bine regulile de care vorbesti, dar cateodata asa imi vine sa fac poze dupa bunul plac si sa ma minunez de ce iese. uita-te la clasici si la poze celebre si mai vorbim de reguli.
iar cat despre partea cu jignitul, nu am cum sa ma simt jignit sau suparat pe tine, pt ca te stim cu totii: asa esti tu, atotstiutor si iti place sa ne sfatuiesti. faci un lucru bun, comentand la obiect, asa ca fa-ti treaba in continuare fara sa iti ceri scuze ;)

Smekermann spunea...

hmm "atotstiutor", interesant. nu credeam vreodata ca sunt atotstiutor, ca daca eram nu mai veneam la cursul asta. nu sunt de acord cu ideile tale de pozografiat, totusi, si cred ca daca ai fi stiut regulile care vrei sa le incalci nu le-ai mai fi incalcat. dar ma rog, nu vreau sa intru in filozofie cu tine, ca nu-si are rostul. faci cum vrei si cum crezi tu ca-i mai bine, ca doar traim intr-o tara democratica, cica.

Smekermann spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.