miercuri, 20 februarie 2008

Joaca de dimineata 2

Alta dimineata, alte idei, multa rabdare...

13 comentarii:

Alberto Bolocan spunea...

...imi plac culorile...

Anonim spunea...

Merci Alberto.
Ma bucur ca plac culorile, mai ales ca sunt lucrate pe lcd de laptop...

Sangria spunea...

yamy...mierea e buna dimineata ...foarte bine realizate...dupa parerea mea....bravoo!!

Smekermann spunea...

sunt impresionat, dane, mai ales de prima. intr-adevar, culorile sunt foarte misto si compozitia minimalista imi place. ai incercat cu o compozitie care sa nu fie pe coltul pozei, totusi? pe mine nu ma deranjeaza asa cum e, dar sa fi vazut daca nu cumva altfel arata si mai bine

ps: alberto, dar mai baga si tu niste critici, ca nimeni n-o sa-ti sara-n gat fyi. nu trebuie sa comentezi numai pe ce-ti place.

Anonim spunea...

Multam' Vlade!
Am incercat tot felul de combinatii. Mergea daca aveam o lingura buna dar a mea era groaznic de stramba :))

Am mai adaugat o poza, facuta astazi. Voi trece la lucruri mai complicate - aranjamente.

minx spunea...

fotografiile sunt facute cumva in cortul foto ?...

Emmma spunea...

Si mie imi plac. Frumoase ca fotografii de stock.

Smekermann spunea...

Ultima care ai adaugat-o ar fi OK in teorie daca n-ai sti ce-i ala sushi. Dar cum eu stiu (ca eram mare fan in California), mi se pare cam... nu stiu, aiurea poza. Adica, parca ai incercat sa pozezi un sushi cu bete chinezesti si lamaie dar n-ai avut sushi. Bine, se gaseste si sushi vegetarian, dar tot sub forma de "roll" este, si chestia care ai pozat-o nu este sub nici o forma un roll.

Asta in caz ca ai vrut sa pozezi un fel de sushi. Daca asta n-a fost intentia ta, imi admit ignoranta si inghit in sec (cu gandul la sweet, sweet sushi :(( )

Ca lumina si toate cele, nu-i rea. As fi vrut ca lumina reflectata in farfurie sa fie continua si eu poate as fi incercat un noise reduction cu dfine sau ceva, ca prea da cusatura de fata de masa mov cu zgomot de imagine. as fi scos doar aia, totusi, ca restul binenteles ca arata ok.

in orice caz, cam asa arata un sushi roll tras la stock fyi :(

Anonim spunea...

Multumesc mult de comentarii! Sigur ma ajuta!
-minx: nu sunt facute in cort, doar lumina naturala de la o fereastra de bucatarie + un carton alb. La cea cu bete chinezesti am folosit si o oglinda.
-emma:intr'adevar pot fi folosite ca fotografii de stock. Sunt totusi niste experimente.
si
-smekermann:ai mers prea departe cu comentariul. Nu e sushi (nu m'am gandit la sushi). Niste bete chinezesti si gata... sushi.
Nu Vlade, sunt in faza de experimente cu iluminarea dar mai ales cu asezarea elementelor in compozitie.
Deja sunt trist ca nu ai vazut ca aceea cusatura este un servetel de fapt, in aceeasi nuanta cu fata de masa. In legatura cu noise-ul, nu are. Pe orez este piper (trebuia mai negru) iar in 'background' este textura fetei de masa.

Smekermann spunea...

Da, domne' stiu ca n-are noise, ziceam ca textura aia da a zgomot de imagine, atat. Si ok, n-ai vrut sa arati un sushi, dar faptul ca ai doua bete chinezesti, o lamaie si o chestie mica cu orez si salata automat ma face sa ma gandesc la sushi.

Compozitia-i buna, dar asta era o compozitie de sushi, nu de salata cu orez in ea. Cumpara niste sushi, mai fa o data poza, si dup-aia da-mi-l mie, ca scap eu de el.

Smekermann spunea...

si am zis bine ce am zis ca nu ma refeream la servetel ci la fata de masa.

Anonim spunea...

OK!
O sa caut sushi. Poate refac...
Ce vin merge cu sushi? Sper ca nu doar sake ca n'am de unde sa iau.:)

Smekermann spunea...

Haha, cred ca vinul alb ar merge. Vin alb sec sau demisec. Dar vezi sa folosesti o cescuta d-asta mai mica, daca vrei sa-l pozezi si pe el, preferabil din ceramica, cum servesc astia sake-ul in restaurante.