joi, 21 februarie 2008

Se munceste, Domne` !

DSC_3284 DSC_3295 DSC_3306 DSC_3241 DSC_3248 DSC_3283

12 comentarii:

dienuca spunea...

si rezultatele? :)

julliano spunea...

le vezi cand mergi la curs, sunt pe rafturi :P

Smekermann spunea...

Pozele cu flash ar fi fost ok daca ai fi folosit un obiectiv care n-ar fi deformat chiar atat de grosolan. Ultra-wideurile sunt bune de peisaje, dar nu de portrete, mai ales de genul asta. Mie mi se par prea "grotesti", ca sa le spun asa. I-ai deformat prea mult pe toti.

In rest, imi place imaginea color care ai tras-o la lumina rosie. Un foto-reportaj (ca sa-i zicem asa) bun.

julliano spunea...

Daca dai o fuga in oras pe la evenimente o sa vezi ca fotoreporterii au numia 16-35 pe ei; in al 2-lea rand nici pe departe nu am vrut sa fac "portrete", ci mai degraba un fotoreportaj funny; iar in al 3-lea rand si caricaturile sunt considerate de unii grotesti, ele fiind un alt stil de desen, pictura, etc

multumesc pt comentarii :)

Catalina Zaharescu spunea...

Ah, ultima e cea cu bounce in ochii mei, eh?

julliano spunea...

un pic ashiea... ;))
da, sorry de bounce, aia e :D

Smekermann spunea...

Da, pentru ca 16-35 este egal cu un 25-55 pe aparatele crop, si in plus, 24-35 sunt foarte bune la foto reportaj. Tu ai folosit un 10, dupa cat de deformate sunt pozele. Este o diferenta intre a folosi un 16 si un 10, te rog sa ma scuzi.

julliano spunea...

...cred ca e nevoie de mai mult simt al umorului... :P

nu e 10, e un tokina 12-24; pe de alta parte nu vad unde e blasfemia in distorsiune, uneori anumite "efecte" pot face diferentza intre o imagine obisnuita si o imagine care sa-ti atraga atentia intr-un fel sau altul; observatia asta seamana cu "poza ta nu e destul de clara". Nu cred ca, in esentza, rolul fotografiei este acela de a reproduce ingrozitor de bine realitatea. Uneori poti veni cu anumite "metafore" in fotografie pentru a sugera si alte idei, simtiri, conceptii, trairi, etc.

Smekermann spunea...

Da, asa este, poate sunt eu doar putin fara umor azi, nu stiu. Si nu-i nici o blasfemie, e doar parerea mea ca un 10-12 la obiectiv nu-i prea potrivit pentru oameni, atat.

Stii proverbul modern "opinions are like assholes, everyone has one"? Asa si eu.

Sangria spunea...

cand imbini utilul cu placutul...iese o treaba buna..bravo :)

Alberto Bolocan spunea...

...sunt unele din pozne care par a fi surprinse intr-o sala de operatii... :P ...lipsesc halatele verzi/albe... :))

julliano spunea...

@Smekermann: foarte tare proverbul :))
@Alberto Bolocan: tinand cont ca e prima noastra experientza in domeniul procesarii imaginii pe film, chiar putem spune ca am avut cu totii emotiile primei noastre operatii... fotografice ;))

multumesc pt comentarii!