miercuri, 27 februarie 2008

Spider woman

DSC_4044 DSC_4020 DSC_4033 DSC_4045

11 comentarii:

Sangria spunea...

marfa prima fotografie... bravo !!

Emmma spunea...

foarte frumos, bravo!

Khaotic Kittie spunea...

misto... si scarile si spider woman-a si realizarea. ;) si periculoase. cineva se pare ca ti-a pus gand rau, dupa priviri... :D
filmul cand urmeaza? :)

Anonim spunea...

si mie mi se pare prima foarte faina, in celelalte domnisoara iese dezavantajos, adica partial nici nu reuseste sa transmita ideea de spider woman.

julliano spunea...

multumesc. eh, asta cu gandu` rau e treaba relativa :)) cat despre film, il las sa ruleze in mintea interpretului >:)

in ceea ce priveste ideea de "Spider woman", ultima fotografie (b/w), care este si preferata mea, este reprezentativa.

Dedi spunea...

frumoase cadre si interesanta locatie! ..chiar, unde sunt facute pozele?
ma deranjeaza putin partea arsa sau aproape arsa din poze pt ca imi atrage atentia...privirea ar trebui sa se duca cu spirala, dar e rapita de lumina care este mai puternica decat orice din poza.

julliano spunea...

sunt facute intr-o vila :D . si pe mine m-a deranjat arsura, insa.. chiar era prea puternica lumina care venea pe geam in comparatie cu cea de interior. mai mergea lucrat la ea dar trebuia sa mai lucrez si la.. rabdarea subiectului in acelasi timp :P

GELU spunea...

ideea e excelenta!!Dar la realizare ar mai fi trebuit lucrat putin.Deranjeaza tare ochiul, aglomeratia de elemente din cadru, modelul se pierde in atatea spirale, verticale si lumini.Am vazut pe la unii ca si retetata de succes, compozitii cu linii de forta, cazul tau spirala , dar si macar un 30% din suprafata de 2D a fotografiei, planuri libere, care sa linistesca putin imaginea.Iar modelul pozitionat undeva in planul liber, sa poata fi scos in valoare, sa-l vezi.
spor

julliano spunea...

eh, aici, la mine, ideea este alta (ma refer la ultima fotografie a/n). modelul se integreaza si continua in mod natural formarea spiralei...

GELU spunea...

"Natural"....nu prea e!Ca sa fie natural trebuie ca si pozitia modelului sa fie fireasca, ceva ce si tu ai face , privitor/fotograf.Profu' mereu spune ca in fotografie, in ceea ce vrem sa exprimam, in felul cum compunem, trebuie sa ne legam cat mai mult de lucruri firesti, ca privitorul sa vada ceea ce vrem noi sa transmitem.
Nu vreau sa par un carcotas :) , dar de obicei ma leg de cadre cu potential si dupa cum am mai spus ideea imi place.Dar as vrea sa mai fac ceva recomandari, pe care poate o sa le folosesti cand vei mai ajunge in aceea locatie.
In primul rand fereastra merita acoperita cu ceva, iar ceea maibuna solutie ar fi o coala e calc alba si mare pe care sa o ai special pregatita ptr ACEEA fereastra.Toti peretii sunt albi asa ca sunt perfecti sa-i folosesti ca si reflectoare ptr blitzt.
Mai am ceva de spus despre incadrare; prim-planul e ocupat de scari si balustrada iar acest lucru impiedica privirea sa se duca pe linia balustradei , care se termina in mod "natural" cu chipul modelei.
Sper sa nu fie cu suparare comenturile mele!!!

julliano spunea...

multumesc de comentarii! cum sa fie cu suparare..:P

dar cred ca ai inteles gresit ce am vrut eu sa spun prin "natural"; ma refeream la "continuarea naturala" a spiralei... care se termina, in centrul ei, cu fata; spirala si fata se intregesc reciproc, formand un "tot unitar".
cam asta e directia :)