miercuri, 6 februarie 2008

Weekend cu ruine

7 comentarii:

Smekermann spunea...

where is this plz tell me now ok thanks

Anonim spunea...

Foarte misto. Ultima mi se pare cea mai reusita. Misto si filtrul aplicat. Dupa, a 2-a mi se pare iar excelenta. Si locul 3 ar fi cea alb negru. Oricum toate sunt deosebite, mai ales datorita atmosferei create si combinatiilor de culori. Buna treaba

Smekermann spunea...

o, am uitat de critica:

locatia e superba si compozitiile bune dar nu-mi place procesarea HDR-urilor. prea iti sar in ochi ca sunt HDR-uri, tonalitatile sunt prea plate si n-ai parti intunecate unde ar trebui sa fie. de-asemenea, ai inconsistente in tonalitati - cel mai bun exemplu care pot sa ti-l ofer este poza 0191. sus unde se termina cladirea ai tonalitati mult mai inchise decat pe la mijlocul ei, desi teoretic ar trebui sa fie aceeasi culoare.

cea care mi se pare chiar foarte buna este 0259. zapada-i alba si ai contraste si negre. singurul lucru care nu-mi place este cerul, care are o tinta ciudata si faptul ca e spart. din cate poze este realizata?

sfaturi pentru procesare nu pot sa-ti dau, ca procesarea unui HDR este migaloasa rau si se schimba de la poza la poza. singurul lucru care pot sa-ti spun este sa nu te temi de pierderea detaliului in umbrele cele mai inchise. incearca sa o faci sa arate ca si cum ai vedea-o cu ochiul uman.

Alberto Bolocan spunea...

Primele doua imi plac, dar din pacate sare in ochi ca e HDR. Acum asta tine de gustul fiecaruia, unii pica in extrema de a nu prelucra deloc,altii in prelucrarea excesiva... Parerea mea este ca orice prelucrare ar trebui sa fie aproape invizibila ochiului la prima vedere, dand senzatia de contraste si culori naturale. Dar repet... asta tine de gust. Bravo!
PS; sa ne dezvalui locatia... :)

Bogdan Zop spunea...

ca locatii va zic eu: ruinele - un trianon din floresti exact cum se numeste si ce a fost nu stiu dar e in floresti, iar a 2-a inchisoarea Doftana - Campina

Cristi misto pozele, imi place cum le-ai lucrat si ce-a iesit in ciuda luminii f proaste care am prinso :D

Cristian Deaconu spunea...

Va multumesc pentru comentarii si critica! Recunosc ca am o boala recenta, sper ca vindecabila in timp, cu prelucrarea HDR si tocmai asta imi place, cum schimba tonurile de culoare :D Toate HDR-urile sunt facute dintr-un singur raw.

Locatiile, dupa cum spunea si Bogdan, sunt "Micul Trianon" de la Floresti Prahova, se ajunge foarte usor din DN1 iar ultimele doua sunt facute la Penitenciarul Doftana, de "langa" Campina.

Khaotic Kittie spunea...

Nice! Parca sunt desprinse dintr-un joc. :) Frumoase texturi. Cel mai mult imi plac ultima (cea cu scaunele), a doua si a treia.

Si ca tot vad ca se comenteaza mult pe tema HDR si ca parerile sunt impartite si asa vor si ramane :), imi permit sa dau si eu drumul aici la 2 linkuri descoperite lately (unde efectul HDR e foarte "pe fatza"... in scopul de a crea o altfel de lume) :)
http://zardo.deviantart.com/
http://alcove.deviantart.com/