miercuri, 5 martie 2008

un Bucuresti ...warm

Dupa muuuuult timp de cand a fost creat blogul (prea mult poate) m-am mobilizat si eu sa public aici. Asadar, fotografiile mele asteapta pareri, critici, incurajari... "Colectia" mea de foto de pana acum: www.raluca-vlad.blogspot.com.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar daca din punct de vedere compozitie sunt ok, raman doar niste instantanee. Ma gandesc privindu'le la Dezolarea unui parc bucurestean. Asta datorita lipsei vegetatiei, elementului viu (oameni) si a cerului plat. Mergeau alb/negru sau sepia pentru accentuarea acestui sentiment de dezolare.
Dupa titlu, nu te'ai gandit la acelasi lucru.
Este doar o parere...

Unknown spunea...

Am inteles ce vrei sa spui.
In alb/negru n-am prea lucrat pana acum. Cred ca trebuie stapanita f bine tehnica si arta foto ca sa reusesti o foto a/n. Culorile astea sunt insa exact felul in care am perceput personal cadrele din Herastrau. Invat acum ca trebuie sa te mai pui si in pielea privitorului si sa te intrebi si cum e perceputa compozitia ta de acesta...

Unknown spunea...

PS: Multumesc de parere!

Anonim spunea...

Sincer, ma bucur ca ai inteles 'critica'. De cele mai multe ori, fara sa vreau, sunt prea acid. Sorry!
Intr'adevar, e o lectie necesara asta, cu pielea privitorului. Cel mai important este sa spui, cu ajutorul imaginii, o poveste. Sau sa transmiti aceleasi sentimente traite de tine cand te hotarasti sa apesi pe declansator.
In legatura cu fotografia alb/negru, nu trebuie sa'ti fie frica de ea, experimenteaza. Cand culoarea nu te ajuta prea mult, cand ai forme sau linii importante in imagine, e de preferat alb/negru.
Succes si spor!

Unknown spunea...

S-a inteles! Sugestiile sunt f bune iar critica constructiva nu poate supara pe nimeni! Spor maxim si tie!