duminică, 6 aprilie 2008

Conacul de la Heresti

DSC_8644x

DSC_8612

DSC_8601_fhdr

DSC_8581_fhdr

DSC_8606

DSC_8749

DSC_8656

7 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte bune 1 si 4. Unghiurile bine alese si culorile teribile.
Felicitari!

Smekermann spunea...

HDR-ul ar fi fost bun daca ai fi avut o singura culoare in ferestre, dar ai albastrul ala inchis in prima fereastra si jumatate, dupa care ai alb. Asta sare in ochi imediat (cel putin mie mi-a sarit) ca fiind ne-natural. In rest, bine executat, imi place ca ai reusit sa n-ai halouri si sa pastrezi un dynamic range destul de mare.

Sunt de acord cu Dan pentru nr. 4, buna poza. Parca as fi vrut-o putin mai de aproape, sa ai mai putin spatiu gol sus.

julliano spunea...

multumesc pt comentarii.
@Smekermann - pai naturala nu e oricum imaginea :P iar primele ferestre reflecta (accentuat) cerul de deasupra care este mai albastru, pe cand celelalte ferestre reflecta orizontul, care este mai albicios :)

Catalina Zaharescu spunea...

plus ca mai erau si nori pe cer ;)

Smekermann spunea...

trecerea din a doua fereastra, care este jumate albastra, jumate alba mi se pare prea brusca si dupa cum ziceam, sare in ochi. am observat ca photomatix are tendinta sa faca asta la ferestre care sunt impartite in mai multe parti.

in orice caz, referitor la "naturala nu e oricum", poate nu, dar asta nu inseamna ca nu poate sa arate natural. dar ma rog, intram din nou in discutia despre HDR-uri, si chiar n-am chef de un argument la ora asta a diminetii :)

julliano spunea...

photomatix , hdr.., e usor sa ne dam cu presupusul, insa din pacate nu am folosit photomatrix, si, desi poate parea incredibil, nu am folosit procedeul hdr la procesarea imaginii.

Smekermann spunea...

ook :(